Neelofa dan penerbangan mewah RM40,000 ke Los Angeles

Posted on

Nama Neelofa bukan lah asing dalan dunia perniagaan dan keusahawanan di Malaysia. Neelofa telah mendapat jemputan menghadiri persidangan belia Youth Assembly At United Nation anjuran Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.

Neelofa dan penerbangan mewah RM40,000 ke Los Angeles

Neelofa dan penerbangan mewah RM40,000 ke Los Angeles

Apa yang menarik ialah video dimuat naik dalam laman IG nya. Perjalanannya ke Los Angeles dengan menaiki syarikat penerbangan terkenal dan mewah menjadi tumpuan peminat-peminatnya. Seperti yang diketahui Emirates adalah antara syarikat penerbangan mewah didunia.

Jika dilihat pada video tersebut, Neelofa memilih tempat duduuk First Class bagi perjalanannya ke LA yang mengambil masa selama 23 jam dengan transit lebih kurang 10 jam di Dubai.

Jika dilihat melalui video dan gambar-gambar yang dimuat naik oleh beliau,Tempat duduk mewah ini menyediakan kamar mandi yang sempurna dengan tempat persalinan, meja bersiap dan bar mini.  Hidangan makanannya juga terbaik setiap kali tiba waktu makan. Bukan sahaja dilayan bak puteri, malah semuanya ada. Tidak la terasa penat bila menunggu ketibaan di tempat yang ingin ditujui.

[embedded content]

Bertuahnya badan kan? Bukan sahaja cantik, malah jika diikutkan dengan kemampuan yang ada, Neelofa mampu pergi kemana-mana sahaja tempat yang dingininya.

Sumber: Aliff Channel

Viral Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *