Kes halau: tak puas hati bini disindir oleh Fasha,ini tindakan Nedim terhadap fasha

Posted on

Fasha Sandha menerusi Instagram miliknya meluahkan rasa kesal setelah dihalau dari sebuah majlis pertunjukan fesyen semalam.

Dakwa Fasha, beliau dihalau kerana ada satu jenama artis yang lain yang mengugut menarik diri jika Fasha berada di situ. Namun netizen seolah dapat meneka siapa gerangan artis yang dimaksudkan berdasarkan kapsyen perkongsian Fasha yang terbaru. Betul ke artis yang dimaksudkan ialah Nora Danish dan suami? Sebab Nedim pun ada post di Instagram miliknya.

Kau ingat kau siapa?


Kesian…. so kesiannnnn
Sesuai la u both , perangai budak2 ,childish.
Teruskan kepura puraan mu itu,
Keep on being arrogant,
Ramai pun tau kau punya arrogant tu macam mana. Tahap Dewa.
Sekelip mata je Allah boleh tarik balik. Kaya pun dengan hasil orang lain untuk apa?
Hah?
Fitnah?
What for fitnah? Hanya dapat dosa,


AKU BERSUMPAH, diatas kedua anak2 aku Putra Rayfal dan Putri Raysha, kejadian semalam benar2 berlaku dan aku ada ramai saksi semalam.Kau patut check dengan pihak pengurusan kau, tindakan kau tu betul atau salah.
.
Kau ingat kau siapa? Suka hati nak cuba halau orang from an event? Lain kali buat show sendiri, tak payah nak campur dengan designers lain.
.
Stop being insecure please, kau lebih cantik, lebih kaya, lebih bahagia, apa lagi kau takut dengan aku ? . .
.
.
Ya,aku tak sehebat kau

Tapi 2 benda kau tak boleh lawan aku
-dari dulu aku hidup dengan DUIT kerja AKU sendiri, bukan dengan duit LELAKI
Unlike u, dari dulu satu keluarga pun orang kena tanggung. Pathetic. .
-aku adalah ibu kepada 2 anak2 aku.
.
.

Macam ni ya,
Jangan risau ok, aku takkan attend mana2 event kalau ada nama kau., walaupun atas jemputan orang lain. Puas hati? .
.
END
.
.
#lainkalijangancaripasal #dahkahwinpuntakmoveonlagike #dahlahpendekakalpunpendek #teruskanlahpura2bahagiadalamIG #akudahceraidahpunapalagikaunak

Post terbaru Nedim


Post terbaru Nedim ini mencuri perhatian netizen kerana didakwa ditujukan kepada Fasha. Menerusi kapsyen itu, Nedim dilihat seperti mahu mempertahankan isterinya dan menganggap segala tuduhan sebagai fitnah malah tindakan terdesak.




Tak perlu buktikan apa-apa – Nora Danish


Apa-apa pun harap perkara ini dapat diselesaikan dengan baik. Mungkin hanya salah faham sahaja.

Sumber : Nedim, Nora Danish/ohbulan

Viral Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *