“Kami dapat maklumat SIAPA KAU SEBENARNYA! Pembunuh pun tahu sayang bini.. tapi kau??” – Kakak Joy Revfa

Posted on

SATU PERKARA JE NAK TANYA…

Apa motif sebenar kau nak kawin dengan adik aku?? kenapa tak kawin dgn perempuan lain yg mmg single yg anak dara sunti, memandangkan kau kate kau masih teruna.. 🙊 Opposssss… Teruna ke masalahnya??? Sedangkan awal2 kau dh tau adik aku tu ibu tunggal dan dah ade anak?? Dan awal2 lagi bile ko mintak kakak angkat kami sampaikan hasrat yang kau nak sgt kawin dengan adik aku, kami awal2 dh bgtau pade kau ade lagi dokumen yang tak settle…

“Kami dapat maklumat SIAPA KAU SEBENARNYA! Pembunuh pun tahu sayang bini.. tapi kau??” – Kakak Joy Revfa

Meja makan kat Restoran Chef Zubir tu jadi saksi Ibu aku, mak ayah kau , adik lelaki aku, joy dengan kau skali ade kat situ dah notice ttg isu ni.. tapi ko sendiri ckp nak selesaikan sebab kau beriye sgt nak kawin dengan adik aku..

Sumber: Dyana Sofia

Viral Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *