Betul Ke Uqasha Buat Cerita?

Posted on

INGAT tak tentang isu Uqasha Senrose dan wanita bertudung labuh dekat station minyak di Gua Musang? Ini ada sambungan sikit tentang kisah tu…

Kalau haritu kami ada cakap yang Nik Zaris Uqasha Nik Zin, 26 atau dikenali sebagai Uqasha, dikatakan telah diserang oleh wanita bertudung labuh yang menunjukkan penumbuk kepadanya. Kini suami kepada wanita tersebut tampil untuk clearkan keadaan.

BACA: Uqasha Hampir Ditumbuk Wanita Bertudung Labuh?

Lelaki berkenaan yang dikenali sebagai Amirul Syafiq si akaun Facebooknya sendiri telah mengeluarkan kenyataan tersebut di status Facebooknya.

Turut ada saksi yang nampak yang Uqasha ketuk cermin tingkap kerete suami isteri ini dan bukanya dia turun untuk meminta maaf… Macam mana ni? Uqasha reka cerita ke?

Katanya juga tentang perihal isterinya mengeluarkan telefon ialah bukan untuk tularkan kejadian ini. Tapi hanya untuk merakamkannya sebagai bukti jika terjadi apa-apa yang tidak diingini. Mungkin kerana Uqasha sedar bahawa dia ialah artis, jadi Uqasha terus masuk semula ke dalam keretanya itu.

Sebabkan kejadian tu, Uqasha telah pun memuat naik sebuah video yang menerangkan tentang kejadian dia ‘diserang’.

Jadi sekarang ni mana satu yang betul? Uqasha yang halang jalan pasangan suami isteri tersebut atau mereka yang bersalah sebenarnya?

Apa pun kita tahu ini bukanlah isu besar kerana ianya cuma berlaku salah faham. Cuma lepasni kalau ada terjadi perkara macam ni, kita boleh settle cara baik.

Jumpa dan terangkan siapa yang betul dan siapa yang salah. Dan juga tak perlu untuk buat cerita atau tokok tambah perisa AjiNaMoto bagi sedap lagi cerita tu… No no no… Tak baik fitnah okayy-MYNEWSHUB.CC / Ainaa Hafizah

[embedded content]

Loading…

Viral Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *